Slaapkamer inrichten

Menu:

Boxspring hastens boxspring

Hästens verkoopt drie soorten boxspring bedden

Verstelbaar hastens verstelbaar

Hästens heeft drie modellen verstelbare bedden.

Continentaal hastens continentaal

Er zijn vier verschillende continentale Hästens bedden.

Vividus hastens vividus

Hästens Vividus is het duurste bed van Hastens

Alle Hästens bedden op een rij

Hästens Vividus

hastens vividusDe Hästens Vividus kost ongeveer 75.000 euro. Het is het beste en duurste bed van Hästens. Iedere Vividus wordt exclusief op maat gemaakt en er is een wachtlijst. Dit bed is de ‘crème de la crème’ op het gebied van lekker slapen. De beddenmakers van Hästens hebben er twee jaar over gedaan om het bed te ontwikkelen. De Vividus draagt uw lichaam en geeft steun, voor een diepe en ontspannende slaap.

Hästens boxspring bed

hastens boxspring bedDe boxspring bedden van Hastens combineren professionele traditie met moderne technologie. De binnenkant van de boxspring bedden verbergt namelijk dubbele gepatenteerde veersystemen. Dit zorgt voor een heerlijk comfortabele en ontspannende nachtrust. De boxspring bedden van Hästens bestaan verder uit een dik verenbed en een dekmatras voor een zacht oppervlak. Er zijn drie modellen boxsprings: Hästens Superia II, Hästens Excel II of Hästens Marquis.

Hästens continentaal bed

matras continentaal bedEen continentaal bed is een boxspring met een extra laag en een dekmatras. De continentale bedden van Hästens zijn gemaakt uit drie delen: een dikke veerbodem, een dik veermatras en een luxe dekmatras voor perfect slaapcomfort. Een continentaal bed kan geleverd worden in drie hardheden. Hastens verkoopt maar liefst vier verschillende soorten continentale bedden: 2000T II, Proferia (ook rond), Luxuria en Auroria.

Hästens verstelbaar bed

hastens verstelbaar bedHästens fabriceert heerlijke bedden, waaronder ook verstelbare bedden. Met een verstelbaar bed ligt u altijd zoals u wilt. U kiest de beste positie om te lezen, tv te kijken of op de laptop te werken. De verstelbare bedden van Hästens zijn verkrijgbaar in drie modellen: Lenoria, Novoria en Comfortable II. Het verschil in deze bedden zit hem in de uitvoering en de mogelijkheden die u hebt om het bed te verstellen.

Prijs Hästens bed

hastens storeDe bedden van Hästens bevinden zich qua prijs en vakmanschap aan de bovenkant van de markt. Een bed van 180x210 cm inclusief dekmatras begint bij ongeveer 8.000 euro (Hastens Superia). Deze prijzen passen uiteraard niet bij ieders portemonnee. Alle bedden van Hastens worden uitsluitend verkocht via geselecteerde Hastens dealers, zoals de Hastens Store.

Hastens accessoires

hastens beddengoedMet de accessoires van Hästens heeft u nog meer comfort. Gaat u op reis en mist u uw hoofdkussen? Met een Hastens reiskussen is dit zo opgelost. Voor warmte en comfort in de slaapkamer verkoopt Hästens mooie pyjama’s, ochtendjassen en bedsloffen. U kunt kiezen uit de bekende blauwwit geblokte uitvoering of een witte variant. Zelfs de vervelende naad tussen twee losse matrassen kan door Hastens opgelost worden met een ‘pont d’amour’ (matraswig).