Slaapkamer inrichten

Menu:

Tienerkamer inrichten - Muursticker

tienerkamer muurstickerEen eenvoudige manier om de tienerkamer een heel ander uiterlijk te geven, zonder helemaal opnieuw te moeten behangen, is een muursticker. Lees onze tips en ideeën over muurstickers, bekijk de voorbeelden en doe inspiratie op voor de inrichting van de tienerkamer. Met een muursticker geeft u de tienerkamer in een paar minuten een totaal nieuwe look. Met een beetje creativiteit en de stickers die u overal op internet kunt vinden, geeft u een tienerkamer een hippe uitstraling.

Muursticker kiezen

tienerkamer muursticker inspiratieVele websites verkopen tegenwoordig muurstickers. Denk eens aan een open haard in de vorm van een muursticker. Of haal de natuur in huis met een tak met vogels of een stel vlinders. Kunt u niet kiezen of zit uw ontwerp er niet tussen? Maak dan zelf een tekst of upload uw eigen ontwerp. Ook handig: een muursticker is makkelijk aan te brengen en makkelijk te verwijderen. Een goede muursticker blijft goed plakken, maar laat geen lijmsporen na of trekt de verf van de muur bij het verwijderen.

Muursticker of behangen?

tienerkamer muursticker ideeenMet een muursticker geeft u de tienerkamer snel een andere uitstraling. Maar soms heeft u niet genoeg aan een muursticker om de boel een beetje op te knappen. In dat geval is het beter om voor behangen te kiezen. Bekijk de voorbeelden van behang voor de tienerkamer en doe inspiratie op voor fotobehang.