Slaapkamer inrichten

Menu:

Roze tienerkamer meisje

tienerkamer meisjeIeder meisje droomt van een mooie slaapkamer. Voor meiden die helemaal gek zijn van de kleur roze, hebben wij een aantal voorbeelden van roze tienerkamers op een rij gezet. Uiteraard moet alles aangepast zijn aan de smaak van de jongedame, maar ook daarin is veel mogelijk. Een moderne tienerkamer is uiteraard trendy en hip. Maar hoe verandert u de voormalige kinderkamer in een tienerparadijs? Op deze pagina ziet u wat kan met een mooie, roze tienerkamer voor meisjes.

Stijlvol roze

tienerkamer meisje voorbeeldEen tiener moet trots kunnen zijn op haar kamer, want het is de plek waar zij veel tijd doorbrengt, alleen of met haar vriendinnen. De basis van de tienerkamer op de foto is het grote bed. Voor deze inrichting moet de slaapkamer wel minstens 10 vierkante meter zijn. De basiskleuren in deze tienerkamer zijn zwart, wit en lichtroze. Samen zorgen deze kleuren voor een stijlvolle, rustige slaapkamer. De muursticker met een kroonluchter is een bijzondere blikvanger.

Wit met roze

tienerkamer meisje inrichtenEen kinderkamer met een houten vloer kan prima verbouwd worden tot een stijlvolle tienerkamer voor meisjes. De vloer biedt namelijk een goede basis voor een meisjeskamer met wit en roze. Alle meubels in deze tienerkamer zijn standaard en wit. Maar door de toevoeging van mooie accessoires, zoals roze kussens en een roze plaid, wordt de slaapkamer echt vrouwelijk. Een bijzondere toevoeging is de tekening bij het raam. Zo creëert u een tienerkamer die niemand anders heeft.

Fel roze tienerkamer

tienerkamer meisje fotoHoudt uw dochter van uitgesproken kleuren en vormen? Dan is deze tienerkamer inrichting echt iets voor haar. De muur achter het bed is geverfd in de kleur ‘hot pink’, oftewel felroze. De rest van de muren voorziet u van een neutrale kleur. Anders wordt het te druk. Het bed is klassiek en romantisch. De nachtlampjes zorgen ervoor dat er ’s avonds voldoende licht is. De muur achter het bed is bewust leeg gehouden, zodat alle aandacht uit kan gaan naar de kleuren en het bed.

Andere kleuren

tienerkamer meisje inspiratieDe voorbeelden op deze pagina laten zien hoe u de tienerkamer kunt inrichten met behulp van de kleur roze. Maar niet ieder meisje houdt van roze. Gelukkig zijn er nog veel meer mogelijkheden om een leuke meisjeskamer in te richten met behulp van kleuren. Bekijk daarom ook onze voorbeelden van blauwe tienerkamers, zwarte tienerkamers, kleurrijke tienerkamers en tienerkamers in lounge stijl.