Slaapkamer inrichten

Menu:

Haken en hangers tienerkamer

tienerkamer ophangenEen opgeruimde tienerkamer: vele ouders dromen ervan, maar slechts weinigen krijgen hun puber zover dat hij of zij regelmatig opruimt. Wij geven u tips en ideeën om de tienerkamer goed in te richten met behulp van haken en hangers. U kunt uw puber helpen door veel opbergruimte te creeeren, bijvoorbeeld door haken en hangers in de slaapkamer. Haken en hangers houden de boel op orde. Kleding en accessoires kunnen makkelijk georganiseerd worden. Zo liggen ze niet op de vloer en raken ze niet zoek.

Stijlen haken en hangers

tienerkamer hangerHaken en hangers zijn er in vele soorten, maten en stijlen. Het ophangen van haken en hangers in de tienerkamer is eenvoudig en betaalbaar. Haken voorbijvoorbeeld kleding of sieraden hoeven er niet per se uit te zien als haken. Bij meubelzaken, zoals Ikea en Kwantum, zijn leuke ophangsystemen te koop. Ook online is de keuze van haken groot en vindt u de mooiste ontwerpen.

Boekenplanken

tienerkamer boekenplankDe schoolboeken van uw tiener kunnen een mooie plek krijgen, op bijzondere boekenplanken. U bevestigt een boekenplank eenvoudig aan de muur van de tienerkamer. Zorg voor stevige planken, want de studieboeken van tegenwoordig zijn groot en zwaar. Boekenplanken zijn meestal gemaakt van mfd of hout. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten bij bijvoorbeeld een bouwmarkt of woonwinkels als Ikea en Leen Bakker.

Opbergen

tienerkamer opbergenEen opgeruimde tienerkamer wordt nog makkelijker als spullen snel en gemakkelijk georganieerd en opgeborgen kunnen worden. Haken en hangers zijn een goed begin, maar wie veel op te bergen heeft, doet er handig aan om ook eens te kijken op onze pagina's met bedopbergers en kledingkasten. Met dozen onder het bed en een kledingkast met veel opbergruimte kan uw tiener al zijn spullen een plek geven.