Slaapkamer inrichten

Menu:

Auping bed kopen

logo aupingIn een bed van Auping geniet u jarenlang van de kwaliteit van deze slaapspecialist. Auping wil dat iedereen het bed krijgt dat bij hem of haar past. De ‘Auronde’ is het bekendste bed van Auping. Dit model bestaat al 35 jaar, maar wordt nog voortdurend aangepast aan de eisen van deze tijd. Daarnaast heeft Auping nog vier modellen bedden: Essential, Match, Cleopatra en Royal.

Meest verkochte Auping bed

auping aurondeAuping Auronde is een stijlvol bed, gemaakt van solide beukenhout. Het bed is verkrijgbaar in veertien verschillende en moderne kleuren. Bij de Auping Auronde worden standaard twee AVS spiraalbodems geleverd. U kunt zelf de instaphoogte van het bed bepalen, want de Auronde is beschikbaar in drie hoogtes: 34,5cm, 41,5cm of 48cm. De Auping Auronde is leverbaar in vier verschillende varianten.

Varianten Auping Auronde

auping_auronde voorbeeldDe Auronde 160 heeft een laag achterelement met geïntegreerde lectuurhouders, indien gewenst. De Auronde 170 heeft een lichtje in het middenpaneel en nachtkastjes met matglazen deurtjes. De Auronde 180 heeft een achterwand met roldeurtjes. Zo bergt u spullen netjes op. De Auronde 3000 is het seniorenbed van Auping. Dit eenpersoonsbed heeft een verhoogd hoofd- en voeteneinde en aan de binnenkant van de poten kunt u wieltjes bevestigen.

Auping Royal

auping bed royalHet meest luxe bed van Auping heet ‘Royal’. Dit exclusieve bed heeft onder andere een spiraalbodem op maat en verwarmde matrassen. Hoofd- en voetborden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo kan de Royal op allerlei manieren gepersonaliseerd en uitbreid worden. Ook mogelijk: luchtmassage, klimaatcontrole en verwarmde elementen in het matras. Het bed als toppunt van luxe en comfort!

Varianten Auping Royal

auping royal voorbeeldAuping verkoopt vier varianten van de Royal, allemaal met een eigen uitstraling. Het basismodel is de Royal 300. Dit bed is eenvoudig en elegant. U kunt het helemaal aan uw wensen aanpassen en uitbreiden. De Auping Royal 320 is gestroomlijnd en kan voorzien worden van een schuiftafeltje. De Royal 340 bestaat uit een prachtige combinatie van leer, fijn hout en chroom. De Auping Royal 370 kenmerkt zich door een knik in het hoofdbord. Dit bed kan voorzien worden van een houten omranding.

Auping Match

auping match copenhagenDe Auping Match is het nieuwste model van Auping. Dit bed ligt qua prijs onder die van de Auronde, maar is qua uitvoering net zo bijzonder. De collectie van de Auping Match bestaat uit drie prachtige, uitgesproken stijlen: Copenhagen, London en New York. Deze varianten verschillen zowel in design als materiaalgebruik: modern, design en klassiek in chroom, aluminium en gestoffeerd.

Varianten Auping Match

auping match londonDe Auping Match Copenhagen is een echt designerbed. Dat komt met name door de opvallende omranding van aluminium, samen met de hoekstukken van gepolijst aluminium in chroom. De Auping Match New York combineert modern design met een vleugje klassiek. Het bed heeft afgeronde vormen in de omranding en het hoofdbord. De Match London heeft klassieke uitstraling. Dat komt vooral door de gestoffeerde omranding en het hoofdbord. De poten van de Match London zijn gebogen, maar u kunt ook kiezen voor rechte poten.