Slaapkamer inrichten

Menu:

Een Auping boxspring kopen

auping logoMet de boxspring bedden van Auping geniet u iedere nacht van een goede nachtrust. Dit komt door de goede kwaliteit matras die het Auping bed heeft. Een boxspring van Auping kunt u zelf samenstellen, aanpassen en uitbreiden. De keuze voor het hoofdbord, het voetbord, de afmetingen, kleur en stof van iedere boxspring zijn naar eigen smaak te bepalen. Deze pagina beschrijft de verschillende modellen boxsprings van Auping.

Auping Dublin

auping boxspring dublinDe boxspring Auping Dublin heeft een stoere en hedendaagse uitstraling. Het is een no-nonsense bed, waarbij u veel zelf kunt kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pootjes onder de boxspring. Het enige wat er standaard bij de Auping Dublin wordt geleverd, is een spiraalbodem, een hoofdbord en matrassen. De kleuren van het hoofdbord bepaalt u zelf, net als de vele optionele accessoires, zoals een nachtkastje of een hocker.

Auping Dublin Maximus en Denim

auping boxspring dublin maximusDe Aping Dublin is verkrijgbaar in twee varianten: de Dublin Maximus en de Dublin Denim. De Dublin Maximus is de luxe variant van de Dublin. Dit bed wordt standaard geleverd met gestoffeerde matrassen. Daarnaast heeft dit bed ook een comfortabele topper. Net als de normale Dublin, is ook de Dublin Maximus naar eigen smaak aan te passen. Zo heeft u de keuze uit drie stofgroepen, met elf verschillende kleuren.

Voor wie het nog stoerder wil, heeft Auping de Dublin Denim. Deze ventilerende Auping boxspring is gestoffeerd in spijkerstof. De stof is mooi afgewerkt, met contrasterende stiksels en leren labels. De kleur van de stiksels kunt u zelf bepalen: okergeel, blauw en lichtgrijs. Het hoofdbord in denim en de kussens in spijkerstof maken het geheel af.

Auping Kiruna

auping boxspring kirunaDe Auping Kiruna is verkrijgbaar in vier uitvoeringen:

Het verschil tussen de uitvoeringen zit in de hardheid van het matras en de verstelbaarheid van het bed. Ook dit bed van Auping kan aangepast worden door naar eigen smaak verschillende stoffen en kleuren te combineren. Het bed heeft een topper en is uit te breiden met houten voetborden.

Auping Superbox

auping boxspring superboxDeze boxspring van Auping heeft een tijdloos design en is ontworpen door Frans de la Haye. De Auping Superbox is opgebouwd uit vier lagen: een boxspring met spiraalbodem, een matras en een topper. Door deze vier comfortlagen combineert de Superbox het beste van twee werelden: de ventilatie, veerkracht en verstelbaarheid van een spiraalbodem met het comfort van een boxspring.

Auping Boxton

auping boxspring boxtonDe Auping Boxton heeft een mooie belijning en geeft uw slaapkamer een rustige uitstraling. Het is het nieuwe actiemodel van Auping en dus tijdelijk met een goedkope aanbieding. De Boxton komt met twee niet-verstelbare boxsprings (eenpersoons), twee matrassen, topper en hoofdbord. Ook bij deze boxspring heeft u de keuze uit verschillende kleuren en stoffen voor het hoofdbord en de omranding.

Auping Tozza

auping boxspring tozzaDe lijn Auping Tozza bestaat uit drie mooie boxsprings, die opvallen door hun bijzondere ontwerp. Dankzij de verschillende stikpatronen heeft elke Tozza haar eigen uitstraling. De Tozza Lines heeft een stikpatroon van rechte lijnen. Het patroon van de Tozza Curves heeft natuurlijke vormen en bogen. De Tozza Blocks oogt opvallend robuust. Dit komt door het strakke stikwerk in blokken.

Auping Lucce

auping boxspring lucceDe Auping Lucce is ontworpen door de bekende ontwerper Jan des Bouvrie. Hij heeft van deze boxspring een eigentijdse boxspring gemaakt, met een lounge-uitstraling die u normaal alleen aan de boulevard van Nice tegenkomt. De Lucce is leverbaar in twee uitvoeringen: Auping Lucce Grande en Lucce Alto. Het verschil zit hem in de vorm en de breedte van het hoofdbord.