Slaapkamer inrichten

Menu:

Boxsprings en matrassen van Norma

logo normaNorma is de oudste matrassen- en beddenmaker van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1884 en maakte toen bedveren en kapok. In 1950 veranderde het zijn naam in 'Norma'. Alles wat Norma weet over een gezonde nachtrust zit in hun matrassen:

Traditioneel en vernieuwend

norma matrasNorma staat bekend als de belangrijkste vernieuwer in de matrassen- en beddenbranche. Goede voorbeelden daarvan zijn: de boxspring concepten New Wave en Linea Ferrara en de introductie van het draagschuim. Norma is gespecialiseerd in het maken van goede matrassen. De jarenlange ervaring van Norma resulteerde uiteindelijk in de Combispring. De Combispring-matras heeft alle goede eigenschappen van andere matrassen in zich en is tot op heden het best verkochte matras van Norma.

Een matras van Norma kopen

norma beddenElk matrastype van Norma is in veel maten en modellen verkrijgbaar. Op deze manier is er altijd wel een Norma matras naar uw smaak en in uw prijsklasse. De matrassen van Norma zijn verkrijgbaar Voor vlakke of verstelbare bedden, en indien gewenst verkrijgbaar in anti-allergische uitvoering. Er zijn ook Norma matrassen die met een rits gekoppeld kunnen worden aan een ander matras.

Boxspring van Norma kopen

norma matrasNorma heeft al decennialange ervaring met het vervaardigen van goede matrassen. De ervaring en het handwerk van de vakmensen van Norma leidt tot hoge kwaliteitsnormen. Met ee Norma matras koopt u een goed matras, waar u lang op kunt liggen. Een bed of matras van Norma is alleen te koop bij de betere woninginrichters en beddenspeciaalzaken.