Slaapkamer inrichten

Menu:

Boxsprings van Pullman

pullman boxspringSinds de jaren '30 produceert het bedrijf Pullman matrassen en boxsprings. Door vakmanschap, een voortdurend streven naar kwaliteit en doorlopende innovatie van hun producten streeft Pullman naar absoluut slaapcomfort. De beste vakmensen, inkopers, ontwerpers, stoffeerders en meubelmakers werken iedere dag aan de Pullman matrassen en boxsprings. Een Pullman bed is niet goedkoop en daarom niet voor iedereen weggelegd. Maar wie zich een Pullman bed kan veroorloven zal de ongekende luxe ervan ervaren.

Dubbeldik slaapcomfort met Pullman

bed pullmanOp een bed van Pullman slaapt u niet zoals de prinses op de erwt! Hoe dat komt? Een bed van Pullman heeft twee matrassen, die op elkaar gestapeld zijn. En dat betekent een dubbeldik slaapcomfort. Dat was de visie van George Pullman en die visie ziet u ook nu nog terug in het moderne en luxueuze boxspringbed van Pullman. Het assortiment bestaat uit vele boxspringmodellen en matrassen.

Boxsprings van Pullman

pullman boxspring bedEen Pullman boxspring heeft een mooi gestoffeerde en goed verende matrasdrager met een binnenveringinterieur. De drager en de binnenvering bewegen beiden mee over het totale bedoppervlak. Dit is een va de ambachtelijke kenmerken van het handwerk van Pullman. Samen met de beste kwaliteit materialen zorgt dit ervoor dat een Pullman boxspring garant zal staan voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Collectie boxspring bedden van Pullman

pullman bedDe boxspring collectie van Pullman bestaat uit de volgende modellen: Donna, Fleur, Goya Jolie, Monza, Passepartout, Scala, Tradition, Valence, Venise, Zara. Uw ideale boxspringbed bestaat en wordt uitgevoerd naar uw wensen en ideeën: landelijk, werelds, elegant, klassiek of modern. Pullman komt volledig tegemoet aan uw persoonlijke smaak, en biedt u een groot gevoel van luxe, stijl en comfort.

Een bed naar uw wensen en ideeën

Pullmans visie is dat iedere klant moet kunnen combineren naar persoonlijke behoefte, stijlvoorkeur en beleving van comfort. Daarvoor combineert Pullman een slim ontwerp met een moderne stijl. Een uitgebreide collectie stoffen voor de bekleiding van uw boxspring dagen u uit tot de meest verrassende kleurcombinaties. Maak uw slaapkamer compleet en van deze tijd: u kiest zelf de materialen en stoffen.