Slaapkamer inrichten

Menu:

Bedden en matrassen van Tempur

tempur boxspringTempur verkoopt voornamelijk matrassen van traagschuim. Daarnaast heeft Tempur een serie luxe bedden en beddengoed in het assortiment. De firma Tempur is eind jaren '80 begonnen met het ontwikkelen en verkopen van traagschuimmatrassen en kussens. Oorspronkelijk was traagschuim ontwikkeld door de astronauten van NASA. Dit om de binnenkant van de raketten te bekleden, zodat de bemanning weinig druk ondervond tijdens de ruimtereis.

Van medische matrassen naar uw bed

matras tempurNaast traagschuim voor de ruimtevaart bracht het Deense Tempur een lijn medische matrassen op de markt. Deze Tempur matrassen ware voornamelijk bedoeld voor ziekenhuizen. Vrij snel daarna begon Tempur met de verkoop van matrassen en kussens aan particulieren. Al na een paar jaar verkocht Tempur matrassen in bijna ieder land ter wereld. Op dit moment is het bedrijf actief in 54 landen.

Matrassen van Tempur

Het assortiment van Tempur omvat drie verschillende traagschuimmatrassen en diverse traagschuimkussens. Enkele producten zijn:

Een Tempur bed of matras koopt u niet overal. Tempur heeft deskundigheid en een goede verkoopvservice hoog in het vaandel staan. Daarom worden Tempur producten alleen via plaatselijke dealers verkocht. Vaak is dit een slaapkamer speciaalzaak bij u in de buurt.

Bedden van Tempur

bed tempurTempur heeft ook een kleine collectie bedden. U kunt kiezen uit een aantal hoofdborden en bedombouwen in verschillende kleuren. Het geheel wordt afgemaakt door een bijpassende set pootjes. Afhankelijk van uw smaak zijn er bedden en bedombouwen te koop met een specifieke look: modern, retro of antiek. U kunt uw bed uitbouwen met een elektrisch verstelbare uitvoering.