Slaapkamer inrichten

Menu:

Hello Kitty kinderkamer Hello Kitty

Hello Kitty past prima in een schattige meisjeskamer.

Pip Studio kinderkamer PiP Studio

De ontwerpen van PiP Studio hebben een warme uitstraling.

Nijntje kinderkamer Nijntje

Een Nijntje kinderkamer is voor jongens en meisjes.

Woezel&Pip kinderkamer woezel pip

Woezel en Pip zorgen voor vrolijkheid en mooie herinneringen.

Kinderkamer van Cinderella

kinderkamer thema cinderellaHet thema Cinderella is uitermate geschikt voor een meisjeskamer. Dit betoverende Disney sprookje zal de dromen vullen van vele kleine meisjes. Op deze pagina leest u tips en ideeën voor de inrichting van een Cinderella kinderkamer. Een kinderkamer decoreren in Cinderella stijl betekent een weelderige en uitbundige slaapkamer inrichten. Er worden veel kleuren gebruikt in het beddengoed en de vloerbedekking. Ook een muurschildering of grote muursticker wordt vaak gebruikt om de goede sfeer te creeëren.

Kinderkamer inrichten

kinderkamer prinses voorbeeldDe inrichting van de Cinderella kamer bestaat uit grote, witte meubels. Op de foto wordt lichtgroen gecombineerd met veel wit en een enkele roze tint, hier in het beddengoed. Op de foto wordt het bed als blikvanger gebruikt. Dit kunt u zelf maken of tweedehands kopen op bijvoorbeeld Marktplaats. U kunt ook kiezen voor een unieke, handgeschilderde muurschildering als blikvanger. En uiteraard mogen een grote prinsessenspiegel en een sieradenkistje niet ontbreken!

Cinderella meubels

kinderkamer Cinderella prinsesEen goede Cinderellakamer is pas af met een luxe dekbedovertrek. Een lekkere, dikke sprei (het liefst roze) is ook onmisbaar bij het comfortabele prinsessenbed. U kunt het exclusieve Disney beddengoed van Cinderella gebruiken. Dit is te koop in vele webwinkels. Wie een iets minder groot budget heeft, zoekt bij bijvoorbeeld Wehkamp of Hema naar een mooi roze dekbedovertrek. Hetzelfde effect, maar veel goedkoper.