Slaapkamer inrichten

Menu:

Cars kinderkamer Cars

Kinderkamer in de stijl van Disney Cars voor jongens en meisjes.

Dieren kinderkamer dieren

Kies een dier of of een leefgebied voor de dieren kinderkamer.

Hello Kitty kinderkamer Hello Kitty

Hello Kitty past prima in een schattige meisjeskamer.

Nijntje kinderkamer Nijntje

Een Nijntje kinderkamer is voor jongens en meisjes.

Jungle kinderkamer jungle

Versier de kinderkamer met een jungle thema!

Kinderkamer van Woezel en Pip

kinderkamer woezel pipEen kinderkamer in de stijl van de vriendjes Woezel en Pip staat garant voor veel vrolijkheid en mooie herinneringen. Welk kind kent nu niet de vrolijke leidjes en tekenfilms van de twee hondjes? Deze kinderkamer kunt u voor zowel jongens als meisjes inrichten. Wel is dit thema met name geschikt voor wat jongere kinderen. Op deze pagina leest u tips en ideeën om een echte Woezel en Pip kamer te realiseren.

Woezel en Pip inrichting

Woezel en Pip ideeEen kinderkamer in de stijl van Woezel en Pip moet het vooral hebben van vrolijke kleuren, accessoires van de twee vriendjes en tekeningen of stickers op de muur. Er is niet een bepaalde kleur waar u zich aan moet houden. Een kinderkamer decoreren in de stijl van Woezel en Pip is dus vrij eenvoudig. Een mooie muursticker of een handgeschilderde muurschildering zet meteen de juiste toon.

Woezel en Pip spullen kopen

Woezel en Pip voorbeeldDe collectie Woezel en Pip kinderkamermeubels, lampjes, muurstickers en accessoires is erg uitgebreid. Online zijn onder meer dekbedovertrekken en ander mooi beddengoed, kussens, posters, knuffels, behang, gordijnen, muurstickers en kinderservies te koop. Wacht niet te lang met kopen als u iets moois ziet, want nieuwe producten van Woezel en Pip of een geheel nieuwe collectie is meestal snel uitverkocht.

Woezel en Pip accessoires

kinderkamer Woezel en PipBij de inrichting kunt u kiezen uit een aantal bijzondere Woezel en Pip dekbedden en hoeslakens. Daarnaast zijn er mooi gedecoreerde kussens en beddenslopen te koop. Vergeet ook de verlichting in de kinderkamer niet. Er zijn gordijnen verkrijgbaar met daarop een print van Woezel en Pip. Wordt het donker, kies dan voor goede verlichting. De Woezel en Pip collectie omvat ook een hanglamp en een nachtlampje, zoals te zien op de foto.