Slaapkamer inrichten

Menu:

Cinderella kinderkamer cinderella

Dit betoverende Disney sprookje vult de dromen van vele kleine meisjes.

Dieren kinderkamer dieren

Kies een dier of of een leefgebied voor de dieren kinderkamer.

Hello Kitty kinderkamer Hello Kitty

Hello Kitty past prima in een schattige meisjeskamer.

Pip Studio kinderkamer PiP Studio

De ontwerpen van PiP Studio hebben een warme uitstraling.

Nijntje kinderkamer Nijntje

Een Nijntje kinderkamer is voor jongens en meisjes.

Kinderkamer met Hello Kitty

kinderkamer Hello KittyHello Kitty is een Japanse merk rond een lief wit katje met een strikje in het haar. Inmiddels is Hello Kitty uitgegroeid tot een internationaal beroemd merk. Veelgebruikte kleuren van Hello Kitty zijn wit, rood en roze. De ontwerpen van dit merk zijn om die reden erg geschikt voor een schattige meisjeskamer. Op deze pagina leest u tips en ideeën voor de inrichting van een meisjeskamer in Hello Kitty stijl.

Hello Kitty kamer inrichten

kinderkamer Hello KittyEr zijn veel producten van Hello Kitty te koop, waarmee u de kinderkamer in kunt richten. Op de foto is een Hello Kitty nachtlampje gebruikt, samen met een Hello Kitty dekbedovertrek en een aantal kussens en knuffels. Er zijn veel webwinkels die kinderkamermeubels, beddengoed, muurstickers, kussens en knuffels van Hello Kitty verkopen. Vaak loont het om ook buitenlandse webwinkels te bezoeken, deze zijn soms goedkoper dan hun Nederlandse concurrenten.

Hello Kitty accessoires

kinderkamer hello kitty inrichtenOm een kinderkamer in Hello Kitty stijl in te richten, heeft u niet veel spulletjes nodig. Met het juiste gebruik van roze, wit en rood bereikt u al een groots effect. Met name op internet, in online winkels, zijn veel Hello Kitty accessoires te vinden. Denk hierbij bjvoorbeeld aan Hello Kitty kussens, een poef of een nachtlampje. Voeg daar wat leuke Hello Kitty posters aan toe voor op de muur en gestipte kussens op het bed en u tovert een saaie kinderkamer om in een poeslieve Hello Kitty meisjeskamer.

Verlichting van Hello Kitty

Hello Kitty lampEen mooie lamp van Hello Kitty geeft de meisjeskamer net dat beetje extra. Een nachtlampje zorgt ervoor dat uw kind niet bang is in het donker en 's nachts haar weg kan vinden. Op internet kunt u vele lampjes in de stijl van Hello Kitty vinden. U kunt kiezen uit kleine lampen en hanglampen ,die meer licht geven. Een andere blikvanger kan bijvoorbeeld ook een tapijt of vloerkleed zijn van de beroemde poes.