Slaapkamer inrichten

Menu:

Cars kinderkamer Cars

Kinderkamer in de stijl van Disney Cars voor jongens en meisjes.

Dieren kinderkamer dieren

Kies een dier of of een leefgebied voor de dieren kinderkamer.

Nijntje kinderkamer Nijntje

Een Nijntje kinderkamer is voor jongens en meisjes.

Woezel&Pip kinderkamer woezel pip

Woezel en Pip zorgen voor vrolijkheid en mooie herinneringen.

Jongenskamer ontwerpen

stoere jongenskamer ideeJongens houden van ontdekken en stoere dingen. Een jongenskamer hoort daarom stoer te zijn. Met robuuste kleuren en een blikvanger, zoals een schilderij, bijzonder behang of een muurschildering. En natuurlijk een tof bed! Combineer kleuren, materialen, meubels en accessoires voor een hippe en leuke jongenskamer. Op deze pagina leest u tips en ideeën voor een stoere jongenskamer.

Stoere jongenskamer inrichten

jongenskamer inrichtenDe basis van een stoere jongenskamer is het bed. Kies voor een robuust model van bijvoorbeeld steigerhout. Of plaats het bed hoger dan normaal en plaats een bank om op te lezen of te hangen. Met kleuren zoals rood en wit maakt u een hartstikke stoere jongenskamer. Een stoere jongenskamer inrichten is niet moeilijk. Alle kleuren kunnen, behalve roze natuurlijk! Kies een thema, zoals leger, piraten of de zee. Laat u inspireren door trends in tijdschriften. Werk vanuit het thema de inrichting van de jongenskamer uit.

Accessoires jongenskamer

jongenskamer kiezenKies voor beddengoed, accessoires en en behang in gelijk(e) kleuren. Zo creeërt u in een handomdraai een kamer waar uw zoon zich fijn voelt. Vergeet bij het inrichten van een jongenskamer ook niet leuke rolgordijnen of luxaflex. OP de foto ziet u dat de meubels als uitgangspunt genomen zijn bij de decoratie van een jongenskamer. Met een paar mooie items maakt u de jongenskamer hartstikke stoer! Op de foto is de muur geverfd in blauw en wit. Samen met een mooi dekbed, in combinatie met navy kussens, een wit bed en een rieten speelgoedkist zorgt dit voor een zeewaardige slaapkamer.

Meer inspiratie

jongenskamer jungleEen andere manier om de jongenskamer een stoere uitstraling te geven, is mooi behang. In tengestelling tot vroeger, is er tegenwoordig een groot aanbod aan behang voor kinderkamers. Niet alleen bij de woninginrichting winkels, maar ook bij doe-het-zelfzaken, zoals de Karwei. Veel winkels verkopen zelfs behang dat speciaal voor jongenskamers ontworpen is. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd verf laten mengen in die ene, stoere kleur. Samen met een mooi houten bed zorgt u in één middag voor een compleet andere sfeer. Een ander dekbedovertrek erop en klaar!