Slaapkamer inrichten

Menu:

Brocante slaapkamer brocante slaapkamer

Natuurlijke materialen en zachte kleuren voeren de boventoon.

Marokkaanse slaapkamer Marokkaanse slaapkamer

Natuurlijke materialen en zachte kleuren voeren de boventoon.

Landelijke slaapkamer landelijke slaapkamer

Natuurlijke materialen en zachte kleuren voeren de boventoon.

Romantische slaapkamer romantische slaapkamer

Tover uw slaapkamer om in een passievol paradijs.

Traditionele slaapkamer traditionele slaapkamer

Een traditionele slaapkamer is niet saai en ouderwets.

Moderne slaapkamer moderne slaapkamer

Combineert modern comfort met een tijdloos ontwerp.

Oosterse slaapkamer oosterse slaapkamer

Verander uw slaapkamer in een Oosterse oast van rust.

Een slaapkamer in een thema

slaapkamer hotelEen slaapkamer in een bepaalde stijl is een aanwinst voor ieder huis. Met de goede kleuren, mooie materialen en bijzondere slaapkamermeubels creeëert u eenvoudig een slaapkamer waar u graag verblijft en, niet onbelangrijk, ook nog eens heerlijk slaapt. Lees de tips en bekijk de voorbeelden van onze droomslaapkamers in een thema: hotel, romantisch, landelijk, brocante, oosters, traditioneel, Marokkaans en modern.

Romantische en hotel slaapkamer

slaapkamer romantischslaapkamer hotelMet zachte kleuren tovert u uw slaapkamer om in een romantisch paradijs. Een romantische slaapkamer hoeft echter niet altijd roze of rood te zijn. U hoeft niet ver te reizen om te genieten van het comfort en de luxe van een vijfsterren hotel. Met luxe beddengoed en mooi afgewerkte meubels komt u al een heel eind.

Traditionele of moderne slaapkamer

slaapkamer traditioneelslaapkamer modernEen traditionele slaapkamer klinkt misschien saai en ouderwets, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Combineer meubels en kleuren voor een slaapkamer die traditioneel aanvoelt, maar helemaal van deze tijd is. In een moderne slaapkamer kunt u alle kleuren gebruiken die u wilt. Toch zijn zwart, grijs en wit favoriet, eventueel aangevuld met een stevige kleur, zoals paars, roze of blauw. Zorg er wel voor dat ze elkaar aanvullen of juist een contrast vormen. U kunt modern comfort eenvoudig combineren met een tijdloos ontwerp.

Brocante of landelijke slaapkamer

slaapkamer brocante inrichtenslaapkamer landelijkBrocante staat voor een warme, landelijke stijl die charmant oud oogt. Een brocante slaapkamer heeft zachte pasteltinten zoals zachtroze, zachtblauw, zachtgroen en wit. In een landelijke slaapkamer voeren natuurlijke materialen en wederom zachte kleuren de boventoon. Dit geldt niet voor de landelijke slaapkamer in Engelse stijl. Daar geldt: hoe uitbundiger, hoe beter!

Marokkaanse of Oosterse slaapkamer

slaapkamer marokkaans voorbeeldslaapkamer oosters fotoEen minimalistische, Oosterse slaapkamer hoeft niet altijd alleen maar rood te zijn. Ook met andere kleuren verandert u de slaapkamer in een Oosterse oast van rust. In een Marokkaanse slaapkamer overheersen aardse, uitbundige kleuren. Met veel kussen en mooie, Arabische motieven tovert u de slaapkamer om in een paradijs uit 1001 nacht.