Slaapkamer inrichten

Menu:

Stoere slaapkamer slaapkamer industrie

Stoer staal in de industriële slaapkamer.

Slaapkamer kunst slaapkamer kleuren

Versier de slaapkamer met prachtige kunstwerken.

Slaapkamer kleurencombinatie slaapkamer kleurencombinatie

Kleuren en materialen perfect gecombineerd.

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Een sfeervolle slaapkamer in één kleur.

Romantische slaapkamer romantische slaapkamer

Een romantische slaapkamer inrichten is niet moeilijk.

Een bijzondere slaapkamer inrichten

slaapkamer inrichtenVoorheen stond in de slaapkamer alleen een bed. Tegenwoordig is geen slaapkamer meer compleet zonder een televisie, nachtkastjes, kunst aan de muur, kledingkast en een spiegel. Wilt u uw slaapkamer opnieuw decoreren? En weet u nog niet wat u wilt? Op deze pagina kunt u inspiratie en ideeën op doen voor de inrichting van uw slaapkamer. Bekijk de foto's en lees onze tips voor een mooie slaapkamer.

Slaapkamer op zolder

slaapkamer op zolderEen slaapkamer op zolder is niet voor iedereen weggelegd. U moet immers wel beschikken over een zolder. Maar wie de mogelijkheid heeft: een slaapkamer op zolder is apart en sfeervol. Op deze foto is de slaapkamer wit geschilderd, waardoor hij ruimtelijker lijkt. Maak slim gebruik van de beschikbare ruimte door onder de schuine daken handige opbergkasten in te bouwen.

Slaapkamer met bijzondere details

slaapkamer met bijzondere detailsEen rechthoekige slaapkamer bijzonder maken? Het effect zit hem in de details: de ophoging voor het bed, het bankje en het gat in de wand. De vloer en wanden zijn strak afgewerkt en voorzien van een subtiele olijfgroene verf. De bagage stapelt u op en wordt op die manier omgebouwd tot een bijzonder en uniek nachtkastje. Dergelijke leren koffers zijn te vinden bij een tweedehandswinkel of via Markplaats.

Slaapkamer met houten wand

slaapkamer met houten wandOorspronkelijk was deze ruimte niet echt een slaapkamer. Door de kamer op te splitsen door middel van een functionele houten wand, is dit gedeelte van de ruimte de slaapkamer geworden. De wand is niet alleen een afscheiding tussen de slaapkamer en de rest van de ruimte,maar functioneert ook als een kast met opbergmogelijkheden. Met leuke kledinghaken tovert u een wand om tot een ware blikvanger.