Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer op zolder slaapkamer op zolder

Een slaapkamer op zolder is apart en sfeervol

Slaapkamer details slaapkamer_details

Een bijzonder slaapkamer? Het zit hem in de details.

Slaapkamer houten wand slaapkamer houten wand

Een slaapkamer splitsen met een functionele houten wand.

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Een sfeervolle slaapkamer in één kleur.

Romantische slaapkamer romantische slaapkamer

Een romantische slaapkamer inrichten is niet moeilijk.

Een bijzondere slaapkamer inrichten

slaapkamer inrichtenVroeger stond in de slaapkamer alleen een bed. Nu is kan geen slaapkamer meer zonder zonder een lcd-televisie, twee mooie nachtkastjes, kunst aan de muur, een inloopkast en een spiegel. Wilt u uw slaapkamer opnieuw decoreren? En weet u nog niet wat u wilt? Op deze pagina kunt u inspiratie en ideeën op doen voor de inrichting van uw slaapkamer. Bekijk de foto's en lees onze tips voor een mooie slaapkamer.

Ideeën voor een bijzondere slaapkamer

slaapkamer met kunstGenoeg van uw huidige slaapkamer met neutrale kleuren? In een middag tovert u de slaapkamer om tot een geheel nieuwe ruimte. Versier de muur achter het bed met prachtige kunstwerken. De kunstwerken kunt u zelf schilderen, lenen via de kunstuitleen of goedkoop bemachtigen via veilingsites. Alle kunstwerken samen geven kleur aan deze slaapkamer en zorgen direct voor een eyecatcher.

Stoere industriële slaapkamer

stoere slaapkamerWie het allemaal wat ruiger wil in de slaapkamer, kiest voor een stoere slaapkamer. In deze slaapkamer is geen kleur te bekennen. De belangrijkste kleuren zijn grijs, leem en zwart. Het industriële uiterlijk wordt versterkt door het gebruik van stalen en houten materialen. Voeg pure, natuurlijke elementen, zoals linnen, wol en canvas toe om de ruimte zachter te maken. Het metallic beddengoed maakt de kamer helemaal af.

De ideale kleurcombinatie

slaapkamer kleuren combinerenWat is er zo mooi aan deze slaapkamer? Is het de vloer? Is het het bed? Nee, het zijn het simpele onderdelen die samen een mooie combinatie vormen. De houten vloer en lichtroze wand, gecombineerd met witte en zandkleurige accessoires sluiten perfect op elkaar aan. De neutrale kleuren hebben als voordeel dat u op een later moment deze slaapkamer weer helemaal kunt veranderen.