Slaapkamer inrichten

Menu:

Cars kinderkamer Cars

Kinderkamer in de stijl van Disney Cars voor jongens en meisjes.

Cinderella kinderkamer cinderella

Dit betoverende Disney sprookje vult de dromen van vele kleine meisjes.

Dieren kinderkamer dieren

Kies een dier of of een leefgebied voor de dieren kinderkamer.

Hello Kitty kinderkamer Hello Kitty

Hello Kitty past prima in een schattige meisjeskamer.

Pip Studio kinderkamer PiP Studio

De ontwerpen van PiP Studio hebben een warme uitstraling.

Nijntje kinderkamer Nijntje

Een Nijntje kinderkamer is voor jongens en meisjes.

Woezel&Pip kinderkamer woezel pip

Woezel en Pip zorgen voor vrolijkheid en mooie herinneringen.

Kinderkamer van Disney

kinderkamer disney themaIs uw zoon of dochter helemaal gek van Disney? Wat is er dan leuker dan de kinderkamer in te richten met een van de Disney karakters als inspiratie? Denk hierbij aan Mickey Mouse of Donald Duck. Een meisjeskamer kan een van de Disney prinsessen als thema hebben. De keuze in prinsessen is groot, dus voor ieder meisje is er een geschikte prinse Op deze pagina vindt u tips en ideeën voor de perfecte Disney kinderkamer!

Kinderkamer Mickey Mouse

kinderkamer disney voorbeeldEr zijn veel Disney karakters die u kunt gebruiken als uitgangspunt bij het inrichten van de kinderkamer. Mickey Mouse is het bekendste Disney karakter. Dit thema is mooi uitgewerkt op deze foto. Veel gebruikte kleuren in de kinderkamer in Mickey Mouse tijl zijn zwart, wit, rood en een beetje geel. Een paar knuffels van Mickey Mouse zelf maken de kinderkamer helemaal af.

Kinderkamer Donald Duck

kinderkamer disney inrichtenWie is er niet opgegroeid met het tijdschrift Donald Duck? Een kinderkamer met Donald Duck als thema is helemaal hip. Want Donald Duck in Nederland is er alweer zestig jaar. Het thema Donald Duck is erg geschikt voor ieder kind dat iets meer kleur in de kinderkamer wil. Een kinderkamer in de stijl van DD kan voor zowel jongens als meisjes. Samen met zijn vriendjes Goofy en Pluto, wordt de kinderkamer een bont palet van kleuren als groen, geel en oranje.

Disney kamer voor meisjes

kinderkamer disney ideeBehoefte aan meer roze? Een meisjeskamer kunt u bijvoorbeeld inrichten in Daisy (Katrien) Duck stijl. Handig: de inrichting van de slaapkamer kan neutraal gehouden worden, dekbedden, kussens en knuffels geven de kamer de benodigde kleur en uitstraling. Het thema Cinderella is uitermate geschikt voor een meisjeskamer. Dit betoverende Disney sprookje zal de dromen vullen van vele kleine meisjes. Op deze pagina leest u tips en ideeën voor de inrichting van een Cinderella kinderkamer.

Inrichten met Disney

kinderkamer disney ontwerpenWat is er beschikbaar om de kinderkamer in Disney stijl in te richten? Allereerst kunt u kiezen uit een groot aantal Disney dekbedden en hoeslakens. Daarnaast zijn er mooie knuffels en kussen te koop. Vooral online is er veel keuze uit Disney muurstickers, (foto)behang en meubels.

Is uw kind helemaal weg van de Disneyparken of Disneyland? Wat is er dan mooier om de kinderkamer te behangen met Disney fotobehang met daarop de opdruk het karakteristieke kasteel van Doornroosje? Samen met een Disney dekbed tovert u de kinderkamer in een handomdraai om in een waar Disney paradijs.