Slaapkamer inrichten

Menu:

Cars kinderkamer Cars

Kinderkamer in de stijl van Disney Cars voor jongens en meisjes.

Dieren kinderkamer dieren

Kies een dier of of een leefgebied voor de dieren kinderkamer.

Hello Kitty kinderkamer Hello Kitty

Hello Kitty past prima in een schattige meisjeskamer.

Pip Studio kinderkamer PiP Studio

De ontwerpen van PiP Studio hebben een warme uitstraling.

Nijntje kinderkamer Nijntje

Een Nijntje kinderkamer is voor jongens en meisjes.

Woezel&Pip kinderkamer woezel pip

Woezel en Pip zorgen voor vrolijkheid en mooie herinneringen.

Kinderkamer in Jungle-stijl

kinderkamer jungleVersier de kinderkamer met een jungle thema! Gebruik muurschilderingen, beddengoed met dieren, unieke wanddecoraties en bijpassende dieren accessoires voor een leuke dierentuin in de kinderkamer. Dit thema is geschikt voor zowel jongens als meisjes en zowel voor baby's, peuters als kleuters en oudere kinderen. Muurstickers voegen een bijzondere uitstraling toe aan de junglekamer. Online zijn vele muurstickers te zien en te koop.

Disney Jungle Book

kinderkamer thema oerwoud

De inspiratiebron voor de kinderkamer in junglestijl is de Disney classic ‘Jungle Book’. Het verhaal over het weeskind Mowgli is wereldwijd bekend. Hij leeft in de jungle en wordt opgevoed door de wilde dieren. Ook is hij bevriend met beer Baloe en aap Louie. Maak een jungle van de slaapkamer van uw zoon of dochter. Transformeer de kinderkamer in een leuke tropische junglespeeltuin vol met blije babydieren. Kinderen zullen genieten van het spelen en slapen in deze junglekamer.

Meubels kinderkamer jungle

kinderkamer meubels jungleVoeg een uniek tintje toe aan de kinderkamer door de meubels te versieren met speciale dierenknoppen en -haken. Versier de kinderkamer met leuke, nieuwe meubels, bij voorkeur van hout of met een ruwe, grove uitstraling. Zo transformeert u deze ruimte in een prachtige en lichte combinatie van dieren en kleuren. Maak het slapen gaan een avontuur, met een collectie van pluche dierenvriendjes. Het bed is voorzien van kleurig dierenbeddengoed, waar kinderen met al te graag onder kruipen. Vrolijk beddengoed maakt de kinderkamer in een keer vrolijk en gezellig.

Verlichting junglekamer

kinderkamer jungle verlichtingDe kinderkamer in junglestijl wordt nog specialer door deze in te richten met bijzondere accessoires, zoals deze lamp. Vergeet vooral niet om ook op internet te zoeken naar bijzondere verlichting en andere accessoires voor een kinderkamer in jungle-stijl. In webwinkels zoals Amazon is het aanbod groot en de prijzen laag. Met goed zoeken op bijzondere plaatsen creeërt u een unieke kinderkamer. Kleuren die u in deze kinderkamer het best kunt gebruiken, zijn groen, oranje, bruin en rood. Dat geeft de slaapkamer van uw zoontje of dochtertje de uitstraling van een Afrikaanse jungle.

Muurstickers jungle

kinderkamer jungle verlichtingVoor iedereen die wel een kinderkamer in jungle stijl wil, maar geen zin of tijd heeft voor een ingrijpende metamorfose, zijn muurstickers een uitkomst. Het aanbod muurstickers met junlge ontwerpen is groot, vooral in de vele online webshops op het gebied van kinderkamers. Inspiratie nodig? Denk bij een leuke muursticker voor uw kind bijvoorbeeld aan grote junglebladeren, wilde dieren of slingerende apen.