Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Blauwe slaapkamer blauwe slaapkamer inrichten

Bekijk mooie blauwe slaapkamers.

Rode slaapkamer rode slaapkamer

Doe inspiratie op voor een rode slaapkamer.

Groene slaapkamer groene slaapkamer

Een groene slaapkamer is rustgevend.

Gele slaapkamer gele slaapkamer

Een gele slaapkamer is licht en zonnig.

Oranje slaapkamer oranje slaapkamer

Van een oranje slaapkamer wordt u vrolijk.

Paarse slaapkamer paarse slaapkamer

Paars is een geraffineerde kleur voor de slaapkamer.

Roze slaapkamer roze slaapkamer

Een roze slaapkamer straalt romantiek uit.

Een kleur kiezen voor uw slaapkamer

slaapkamer goudEr zijn vele manieren om een slaapkamer in te richten in uw persoonlijke smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat kiezen moeilijk kan zijn. Bekijk onze voorbeelden van slaapkamer in verschillende kleuren en maak van uw slaapkamer een droomkamer.

Rode of blauwe slaapkamer

rode slaapkamerRood is een warme kleur en de kleur van leven en warmte, van liefde en hartstocht. Erg geschikt voor een slaapkamer! Zoveel rood als op de foto is zeker niet noodzakelijk. Een paar rode accessoires maken al een heel verschil. Blauw is een rustgevende kleur en daardoor prima te gebruiken in de slaapkamer. Verf uw slaapkamer in twee kleuren blauw of combineer donkerblauw met wit en oranje voor een Mediterraans of oosters effect.

Gele slaapkamer

gele slaapkamerGeel bevat het meeste licht van alle kleuren. Zelfs de donkerste kamer zal oplichten met een likje gele verf. Een gele slaapkamer ziet er warm, gezellig en vrolijk uit. Toch moet u oppassen met al te fel EN te veel geel, anders lijkt het eeuwig Pasen in uw slaapkamer. Een babykamer moet geen of niet al teveel gel bevatten. Onderzoek heeft namelijk uitgeweken dat dat niet goed is voor de nachtrust van de baby.

Roze of paarse slaapkamer

slaapkamer rozeRoze is niet alleen de ideale kleur voor een kinderkamer voor een meisje. Deze kleur is ook zeer geschikt om uw slaapkamer een luxe, Engelse uitstraling te geven. En: roze straalt pure romantiek uit, zeker gecombineerd met veel wit. Paars zorgt voor een geraffineerde en volwassen uitstraling. Combineer paars met een grijstint of met zilvergrijs. Warme houttinten, zoals in meubels, laten rode tinten in de paarse slaapkamer extra goed naar voren komen.

Groene of oranje slaapkamer

slaapkamer groenGroen is een frisse en koele kleur. Een groene slaapkamer is harmonieus en kan prima gecombineerd worden met andere natuurtinten, zoals wit, bruin en grijs. Niet voor niets wordt groen ook wel 'de kleur van het midden' genoemd. Wilt u een gezellige, luxe en uitnodigende slaapkamer? Denk er dan eens over om rood, oranje en de aardkleuren te gebruiken om een oranje slaapkamer te ontwerpen.

Gouden of zilveren slaapkamer

slaapkamer goudEen slaapkamer in goudtinten straalt luxe en comfort uit, met een beetje glamour. Het is makkelijk niet moeilijk om een luxe, gouden slaapkamer in te richten, want de kleur goud is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld aardetinten of zwart. Zilver is zeer geschikt om een strakke en moderne slaapkamer mee te ontwerpen. Gecombineerd met natuurlijke materialen blijft de slaapkamer warm en verandert u de zilveren slaapkamer in een comfortabele oase van rust.

Neutrale slaapkamer

slaapkamer neutraalEen neutrale slaapkamer oogt en voelt als een luxe toevluchtsoord. In deze slaapkamer staat niet een specifieke kleur centraal. Het gaat meer om de combinatie van meubels en stoffen. In de neutrale slaapkamer is een mooi bed vaak het centrale punt. Het beddengoed is eenvoudig, maar van goede kwaliteit.