Slaapkamer inrichten

Menu:

Stoere slaapkamer slaapkamer industrie

Stoer staal in de industriële slaapkamer.

Slaapkamer kunst slaapkamer kleuren

Versier de slaapkamer met prachtige kunstwerken.

Slaapkamer op zolder slaapkamer op zolder

Een slaapkamer op zolder is apart en sfeervol

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Een sfeervolle slaapkamer in één kleur.

Romantische slaapkamer romantische slaapkamer

Een romantische slaapkamer inrichten is niet moeilijk.

Een blauwe slaapkamer inrichten

slaapkamer blauwBlauw is een rustgevende, koele kleur en daardoor prima te gebruiken in de slaapkamer. Er zijn vele tinten blauw te koop: van koel en stijlvol donkerblauw tot zacht en lieflijk lichtblauw. Denk bijvoorbeeld eens aan een loft in New York. Een blauwe slaapkamer met bruine en witte tinten zorgt voor een stadse uitstraling. Verf bijvoorbeeld een muur blauw en combineer dat met donkerbruine meubelen en een wit dekbedovertrek.

Mediterraanse slaapkamer

slaapkamer blauwWaan uzelf in Marrakech met de mediterraanse slaapkamer! Schilder uw slaapkamer in twee kleuren blauw of verf een deel van de muur blauw (tot ooghoogte) en maakt de rest van de muur wit. Combineer bijvoorbeeld donkerblauw met wit en oranje voor een Mediterraans of Oosters effect. Er wordt beweerd dat muggen niet van blauw houden, maar dat is nog niet wetenschappelijk bewezen.

Combineren met natuurlijke materialen

blauwe slaapkamerBlauw laat zich goed combineren met een wit dekbedovertrek, houten lamellen en zilveren accessoires. Er zijn vele tinten blauwe verf te koop, dus experimenteer en pas aan wanneer u niet tevreden bent. Op de website van onder meer Histor, Flexa, Sikkens of Sigma kunt u online verf bestellen. Ook de eigen merken van bouwmarkten zoals Gamma, Praxis of Karwei zijn vaak van goede kwaliteit en u kunt de kleur blauw laten mengen die u wilt.

Meer kleurideeën voor de slaapkamer

gele slaapkamerUw slaapkamer een andere look geven? Bekijk ook eens de inspirerende ideeën voor een passievolle rode slaapkamer. Of wat te denken van een natuurlijk groene slaapkamer? Gewaagd idee: verander uw slaapkamer in een vrolijke gele slaapkamer! Weet u nog niet welke kleur u moet kiezen? Doe inspiratie op en bekijk dan ons overzicht van slaapkamers in alle kleuren van de regenboog.