Slaapkamer inrichten

Menu:

Cars kinderkamer Cars

Kinderkamer in de stijl van Disney Cars voor jongens en meisjes.

Cinderella kinderkamer cinderella

Dit betoverende Disney sprookje vult de dromen van vele kleine meisjes.

Hello Kitty kinderkamer Hello Kitty

Hello Kitty past prima in een schattige meisjeskamer.

Pip Studio kinderkamer PiP Studio

De ontwerpen van PiP Studio hebben een warme uitstraling.

Nijntje kinderkamer Nijntje

Een Nijntje kinderkamer is voor jongens en meisjes.

Woezel&Pip kinderkamer woezel pip

Woezel en Pip zorgen voor vrolijkheid en mooie herinneringen.

Budget kinderkamer inrichten

jongenskamer_ridderEen kinderkamer is met voorsprong de leukste kamer om in te richten. En een kinderkamer inrichten is waarschijnlijk ook het makkelijkste! U kunt uw fantasie de vrije loop laten. Dromen van kleuren die u elders in uw huis niet durft te gebruiken. Een kinderkamer inrichten kan een dure grap worden, tenzij u weet hoe u een kinderkamer goedkoop kunt decoreren. Op deze pagina leest u alles over het inrichten van de kinderkamer met een budget.

Inrichten voor weinig geld

meisjeskamer inrichten goedkoopWe willen allemaal graag in staat zijn om alles te kopen wat wij of onze kinderen willen. Dat lukt helaas niet altijd. Maar dat betekent niet dat er niets mogelijk is! Op deze pagina vindt u tips om een mooie kinderkamer te ontwerpen en de kosten laag te houden. Bijvoorbeeld door tweedehands meubels te kopen en deze op te knappen, op aanbiedingen te letten en de inrichting van de kinderkamer slim te plannen en voor te bereiden.

Ontwerpen en plannen

meisjeskamer voorbeeldVelen van ons beginnen gewoon met het versieren van een kinderkamer. Zij hebben geen plan en klussen maar wat aan. Meestal gaat het goed, maar toch is het niet slim om meteen in het diepe te duiken en te beginnen met het verven van de muren in een spannende, felle kleur. Want werkt dat niet, dan bestaat de kans dat u weer helemaal van voor af aan moet beginnen. Maak dus een actieplan voordat u begint met inrichten. Zo voorkomt u teleurstelling en onnodig veel werk.

Drie tips

Bij het decoreren van de kinderkamer kunt u veel geld besparen als u eerst het volgende doet:

  1. Denk na over de kleuren en thema's die u wilt gebruiken in de jongenskamer of meisjeskamer. Gebruik uw fantasie en wees moedig. Het is niet snel te veel als het om kinderkamers gaat!
  2. Bedenk welke meubels u al heeft en welke u kunt (her)gebruiken bij het inrichten van de kinderkamer.
  3. Doe inspiratie en ideeën op bij plaatselijke woonwinkels en speciaalzaken

Thema kiezen

kinderkamer prinsesWelke thema's kunt u kiezen voor een betaalbare kinderkamer? Wij geven u wat inspiratie met voorbeelden van kinderkamers: kinderkamer met dierenthema, kleurige kinderkamer in de stijl van Disney, trendy jongens- of meisjeskamer met het thema Lief!. Bekijk alle voorbeelden van kinderkamers door hiernaast een thema te kiezen.