Slaapkamer inrichten

Menu:

Roze dekbedovertrek

roze dekbedovertrekroze dekbedovertrek kopenEen roze dekbedovertrek tovert uw bed in een handomdraai om vrouwelijk en lieflijke plek. Met roze beddengoed kunt u werkelijk alle kanten op: van stoer tot romantisch en van stijlvol tot speels. Op deze pagina ziet u voorbeelden van slaapkamers en bedden met roze dekbedovertrekken. Of u nu een roze dekbedovertrek met bloemen wilt of meer houdt van een roze effen dekbedovertrek; voor iedere smaak is wel een mooi dekbedovertrek te koop.

Dekbedovertrek met bloemen

mooi roze dekbedovertrekroze dekbedovertrek tweepersoonsEen dekbedovertrek met roze bloemen past in vrijwel iedere slaapkamer. Roze beddengoed met bloemen geeft de kamer een levendig tintje en zorgt voor wat natuur in huis. Een roze dekbedovertrek met bloemen kan grote bloemen hebben of een dessin van kleine bloemen. Op beide foto’s ziet u een voorbeeld. De grote bloemen zijn minder subtiel dan de kleine en zorgen voor een mooie, rode slaapkamer. Bekijk meer voorbeelden van een dekbedovertrek met bloemen.

Romantische uitstraling

roze dekbedovertrek katoenroze dekbedovertrek eenpersoonsMet een roze dekbedovertrek kunt u eenvoudig een romantische sfeer in de slaapkamer creëren. Een goed voorbeeld hiervan ziet u op de foto’s. Door mooie details en een bijzondere combinatie met de kleur grijs ontstaat een romantische slaapkamer.Hier is het bed voorzien van een dekbedovertrek en bijpassende sierkussens met een romantische uitstraling. Het dekbedovertrek is van zacht katoen. Een roze dekbedovertrek kunt u prima combineren met andere, zoals hier gedaan is met grijs.

Roze effen dekbedovertrek

roze dekbedovertrekroze dekbedovertrek kopenEen effen roze dekbedovertrek geeft de slaapkamer een strakke uitstraling. Het voordeel van een roze effen dekbedovertrek is dat u niet hoeft na te denken over een patroon of dessin. Met een effen roze dekbedovertrek oogt het bed rustig en kunt u bijvoorbeeld uitpakken met bijzonder behang. Onder andere Ikea, Hema en V&D verkopen effen roze dekbedovertrekken. Voor wie roze effen beddengoed teveel roze vindt, is een wit dekbedovertrek met een roze sprei een goed idee.

Roze dekbedovertrek kopen

roze beddengoedroze dekbedovertrek onlineRoze dekbedovertrekken zijn te koop in de volgende maten: eenpersoons, tweepersoons en lits jumeaux. Goedkope roze dekbedovertrekken, met of zonder een patroon, vindt u bij Ikea, Hema, Zeeman en Wibra. Dure roze dekbedovertrekken zijn soms van iets betere kwaliteit, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Vindt u niet het roze beddengoed dat u zoekt? Kijk dan eens in online beddenwinkels of zoek in het Engels. Online is het aanbod van roze dekbedovertrekken veel groter dan in de winkel.

Meer beddengoed

Zoekt u meer ideeën voor de inrichting van de slaapkamer met mooi beddengoed? Bekijk voorbeelden van mooie dekbedovertrekken en kussenslopen: