Slaapkamer inrichten

Menu:

Beddengoed met bloemen

beddengoed met bloemenAls u beddengoed met bloemen wilt kopen, heeft u de keuze uit vele soorten bloemen: rozen, viooltjes, zonnebloemen, orchideeën, et cetera. Een dekbedovertrek met een patroon van bloemen zorgt voor subtiele kleuren in de slaapkamer. Met beddengoed en kussen met bloemen haalt u de natuur in de slaapkamer. Het zorgt voor licht, levendige patronen en kleuren in iedere vierkante meter van uw slaapkamer.

Klassiek beddengoed

dekbedovertrek Laura AshleyDe keuze in beddengoed met bloemen is groot: wordt het traditioneel ‘cottage’, shabby chic of een Japanse rozentuin? Voor iedere smaak zijn mooie dekbedovertrekken met bloemen te koop. Klassiek beddengoed met bloemen kunt u vinden bij de merken Laura Ashley, Waverly en Croscill. Deze merken zijn goed verkrijgbaar via online beddenwinkels. Deze ontwerpen passen goed in een volwassen slaapkamer.

Moderne dekbedden

dekbed modernModern beddengoed met bloemen kenmerkt zich door felle kleuren en verassende combinaties. Dit beddengoed bevat vaak een mix van fantasiebloemen en mooie kleuren. Als u dit beddengoed in de slaapkamer gebruikt, heeft u vrijwel geen andere opvallende kleuren nodig. Een mooi bedframe, zoals op de foto, maakt de slaapkamer helemaal af. Als u wel graag meer kleur wilt, zorg er dan voor dat de kleuren van de slaapkamer terugkomen in het dekbedovertrek. Dit zorgt voor eenheid.

Beddengoed meisjes

beddengoed meisjeBeddengoed met bloemen is vooral geschikt in een slaapkamer voor een vrouw of meisje. Als u beddengoed zoekt met geschikte ontwerpen, kijk dan eens in de collectie beddengoed van merken als Pip Studio, Roxy, Ashley en Le Vele. Hun dekbedovertrekken zijn voorzien van kleurige en moderne bloemontwerpen. Deze ontwerpen passen prima in een vrouwelijke, moderne slaapkamer met kleur.

Hollands beddengoed

dekbedovertrek HollandHaal de goede, oude tijd terug in de slaapkamer met een Hollandse dekbedovertrek en dito kussensloop. Dit beddengoed is in vrijwel alle beddenwinkels en warenhuizen te koop. Beddengoed met een Hollands tintje kenmerkt zich door felle kleuren, vaak rood en blauw, gecombineerd met bloemen en ruitjes. Merken die Hollands beddengoed verkopen zijn Covers en Co, Lief! en Pip Studio. Dit beddengoed is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Een must have voor iedere slaapkamer!

Meer beddengoed

Zoekt u nog meer inspiratie voor de inrichting van de slaapkamer met mooi beddengoed? Bekijk de voorbeelden van mooie dekbedovertrekken en kussenslopen: