Slaapkamer inrichten

Menu:

Dekbedovertrek met strepen

dekbedovertrek streepEen dekbedovertrek met strepen kan in iedere slaapkamer gebruikt worden. Er zijn namelijk dekbedovertrekken met strepen te koop in veel verschillende variaties. Strepen zijn niet gebonden aan één kleur, dus u kunt eindeloos combineren met strepen. Op deze pagina ziet u voorbeelden van dekbedden met een streep, in allerlei kleuren, soorten en maten. Zo kunt u makkelijk inspiratie opdoen voor mooi beddengoed voor uw bed.

Dekbedovertrek één kleur

beddengoed streepEen dekbedovertrek met een streepdessin zorgt voor een beetje afwisseling in de slaapkamer. Door de strepen krijgt de slaapkamer een frisse uitstraling. Wilt u het niet te druk maken? Kies dan een streep in een kleur en een witte ondergrond als dekbedovertrek. Het voordeel hiervan is dat de kleur makkelijk te combineren is met mooie sierkussens. Bovendien oogt het erg modern. Cinderella en Beddinghouse verkopen veel dekbedovertrekken met een streeppatroon.

Veel kleuren dekbedovertrek

mooi beddengoedEen dekbedovertrek met veel kleuren (en dus veel strepen) geeft de slaapkamer een vrolijke en frisse uitstraling. Het interieur van de rest van de slaapkamer heeft dan niet veel meer nodig. Ideaal als u de slaapkamer opnieuw wilt inrichten, maar geen tijd of geld heeft om alles grondig te veranderen. Op de foto is goed te zien dat een dekbedovertrek met veel kleurige strepen de gehele slaapkamer ophaalt. Dit dekbedovertrek heeft dikke en dunne strepen, in veel vrolijke kleuren. Erg hip dus!

Beddengoed kinderkamer

dekbedovertrek kinderenEen dekbedovertrek en kussensloop met strepen is ook erg geschikt voor een kinderkamer voor jongens en meisjes. Kies voor beddengoed met kleuren die het tegenovergestelde van elkaar zijn. Een voorbeeld hiervan is te zien op de foto. Dit zorgt ervoor dat de slaapkamer een spannende en speelse uitstraling krijgt. Het aanbod van dekbedovertrekken voor kinderen is erg groot. Met name online zijn er veel leuke kinderdekbedovertrekken te koop. Een merk dat veel leuke kinderbeddengoed verkoopt, is Duimelot.

Beddengoed ruiten

dekbedovertrek ruitOok een beddengoed met ruitjes mag ook gerekend worden tot een streepdessin. Een ruitpatroon is een klassiek ontwerp en daardoor zeer geschikt voor een traditionele slaapkamer. Tegenwoordig is er veel beddengoed met ruiten te koop. Dit zijn echt niet alleen Schotse ruiten! De kleuren kunt u zelf bepalen. Vooral in online beddenwinkels zijn veel dekbedovertrekken met ruiten te vinden. Zo is er altijd wel beddengoed met een ruitje dat past bij uw smaak.

Meer beddengoed

Zoekt u meer ideeën voor de inrichting van de slaapkamer met mooi beddengoed? Bekijk voorbeelden van mooie dekbedovertrekken en kussenslopen: