Slaapkamer inrichten

Menu:

Rood dekbedovertrek

rood dekbedovertrekrood dekbedovertrek kopenEen rood dekbedovertrek tovert uw bed in een handomdraai om in een echte blikvanger. Met rood beddengoed kunt u alle kanten op. Op deze pagina ziet u voorbeelden van slaapkamers en bedden met rode dekbedovertrekken. Of u nu een rood dekbedovertrek met bloemen zoekt of meer houdt van een rood effen dekbedovertrek; voor iedere smaak is wel een mooi dekbedovertrek te koop. De prijs van een rood dekbedovertrek verschilt. Dit ligt onder meer aan de afmetingen en de kwaliteit van het dekbedovertrek.

Dekbedovertrek met bloemen

mooi rood dekbedovertrekrood dekbedovertrek tweepersoonsEen dekbedovertrek met rode bloemen past in vrijwel iedere slaapkamer. Rood beddengoed met bloemen geeft de kamer een natuurlijk tintje en zorgt voor wat levendigheid. Een rood dekbedovertrek met bloemen kan grote bloemen hebben of een dessin van kleine bloemen. Op beide foto’s ziet u een voorbeeld. De grote bloemen zijn minder subtiel dan de kleine en zorgen voor een mooie, rode slaapkamer. Bekijk meer voorbeelden van dekbedovertrekken met bloemen.

Scandinavische uitstraling

rood dekbedovertrek katoenrood dekbedovertrek eenpersoonsMet een rood dekbedovertrek kunt u ook Scandinavische sfeer in de slaapkamer creëren. Een goed voorbeeld hiervan ziet u op de foto’s. Hier is het bed voorzien van een dekbedovertrek en bijpassende sierkussens die Scandinavisch aandoen. Het dekbedovertrek is van zacht katoen. De sierkussens op het bed hebben een ruwe textuur. Een rood dekbedovertrek kunt u prima combineren met andere dessins. Zolang de kleur maar hetzelfde is, kunt u naar hartelust combineren met bloemen en strepen.

Rood effen dekbedovertrek

rood dekbedovertrekrood dekbedovertrek kopenEen effen rood dekbedovertrek geeft de slaapkamer een strakke uitstraling, zeker in een rode slaapkamer! Het voordeel van een rood effen dekbedovertrek is dat u niet hoeft na te denken over een patroon of dessin. Met een effen rood dekbedovertrek is het bed meteen de grote blikvanger van de slaapkamer. Onder andere Ikea, Hema en V&D verkopen effen rode dekbedovertrekken. Voor wie rood effen beddengoed teveel van het goed vindt, is een wit dekbedovertrek met een rode sprei ook een goed idee.

Rood dekbedovertrek kopen

rood beddengoedrood dekbedovertrek onlineRode dekbedovertrekken zijn te koop in de volgende maten: eenpersoons, tweepersoons en lits jumeaux. Goedkope rode dekbedovertrekken vindt u onder andere bij Ikea, Hema, Zeeman en Wibra. Duurdere dekbedovertrekken zijn soms van iets betere kwaliteit, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Vindt u niet het rode beddengoed dat u zoekt? Kijk dan eens in online beddenwinkels. Daar is het aanbod van rode dekbedovertrekken vaak veel groter dan in de winkel.

Meer beddengoed

Zoekt u meer ideeën voor de inrichting van de slaapkamer met mooi beddengoed? Bekijk voorbeelden van mooie dekbedovertrekken en kussenslopen: