Slaapkamer inrichten

Menu:

Romantisch beddengoed

romantisch beddengoedWij hebben een stiekeme verslaving aan romantisch beddengoed. Hoe meer, hoe beter. Het liefst iedere dag een ander dekbedovertrek. Helaas vindt de man des huizes het al snel teveel. Daarom blijft het in de meeste gevallen bij dromen. Van een romantisch uitziend bed met ruches, franjes, lichte pasteltinten en zacht satijn. Droom met ons mee met dit betoverende beddengoed dat één ding gemeen heeft: pure romantiek!

Stijl dekbedovertrek

dekbedovertrek romantischBeddengoed met een romantische uitstraling is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Op deze pagina belichten we de meest voorkomende. Op deze foto: bloemen. Een dekbedovertrek met fijn motief en lichte kleuren, ideaal voor een meisjeskamer met een witte kroonluchter. Dit beddengoed is van katoen. Nog luxer is een dekbed van satijn. Dat voelt koel en luxe aan op de huid.

Afwerking beddengoed

romantisch beddengoedRomantisch beddengoed is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Dit is vaak zichtbaar in de afwerking van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Een voorbeeld van een duur dekbedovertrek is te zien op deze foto. De ruches lijken op Belgisch kant en de linten van satijn. Deze stijl én deze prijsklasse zijn niet voor iedereen weggelegd. Qua prijs loont het om vooral in online beddenwinkels rond te kijken. Het aanbod is vaak groot en met een goede aanbieding kunt u dit beddengoed soms met korting kopen.

Romantische kleuren

wit dekbedEen romantische slaapkamer kan vele kleuren hebben. De basis is meestal wit. Deze kleur wordt gecombineerd met pastelkleuren, zoals roze en blauw. Mooie slaapkamermeubels, gordijnen en bijzondere accessoires zorgen voor de rest. Romantisch beddengoed kan ook vele kleuren hebben, zoals de foto's op deze pagina laten zien. Het bed hiernaast heeft wit/blauw beddengoed. Een mooi patroon en ruches zorgen voor een romantische uitstraling.

Dessins combineren

dekbed kopenU kunt een romantische sfeer creëren door verschillende kleuren en materialen met elkaar te vergelijken. Dat is goed te zien op deze foto. Het hoofdbord van dit bed is al schitterend. De roze pluche kussens zijn slim gecombineerd met cremekleurige kussens en sierkussens met een bijzonder patroon. Samen met een lekkere sprei voor de koude nachten is dit bed klaar voor wat romantiek.

Meer beddengoed

Wilt u nog meer inspiratie opdoen voor de inrichting van uw slaapkamer met behulp van mooi beddengoed? Bekijk voorbeelden van meer mooie dekbedovertrekken en kussenslopen: