Slaapkamer inrichten

Menu:

Wit dekbedovertrek kopen

wit dekbedovertrek kopenWit is de meest lichte kleur die u in de slaapkamer kunt gebruiken. Veel mensen kiezen voor wit in de slaapkamer omdat het ruimtelijk oogt en er fris uitziet. De kleur wit is bovendien makkelijk te combineren met mooie slaapkamermeubels, een bijzonder bed en muren in een andere kleur. Op deze pagina ziet u voorbeelden van wit beddengoed in allerlei stijlen: romantisch, modern, antiek en brocante.

Romantisch wit beddengoed

mooi wit dekbedovertrekwit dekbedovertrek tweepersoonsHet toppunt van romantiek in de slaapkamer is voor veel mensen wit beddengoed met kant. Niets werkt beter om dat authentieke, klassieke gevoel van luxe op te roepen. Een wit dekbedovertrek met kant heeft een stijlvolle en vrouwelijke uitstraling. Probeer verschillende texturen met elkaar te combineren, dat maakt de romantische slaapkamer levendiger en minder saai. Wit beddengoed met kant is niet goedkoop, maar is wel het toppunt van romantiek als het gaat om een mooi dekbedovertrek.

Moderne slaapkamer

wit dekbedovertrek katoenwit dekbedovertrek eenpersoonsEen moderne slaapkamer is voorzien van een lekker bed of een goede boxspring. De vloer van de slaapkamer is van gegoten beton in wit of grijs. In de slaapkamer staan een paar goede en mooie meubels. De rest van de inrichting wordt bewust sober gehouden. Op de voorbeelden ziet u mooie, witte dekbedovertrekken. Die versterken het strakke karakter van de moderne slaapkamer. Het beddengoed moet overigens wel van goede kwaliteit zijn.

Textuur dekbedovertrek

wit dekbedovertrekwit dekbedovertrek kopenWanneer u alleen wit gebruikt in de slaapkamer, kan het snel saai worden. Hoe voorkomt u dit? Door slim gebruik te maken van textuur in de materialen die u gebruikt. Denk hierbij aan een houten nachtkastje, dat ruw geschuurd is (of lijkt), of sierkussens van bont of satijn. De verschillende texturen zorgen voor spanning in de slaapkamer. Zo wordt het niet saai. Een mooi voorbeeld van beddengoed met textuur ziet u op deze foto’s.

Comfortabel wit beddengoed

wit beddengoedwit dekbedovertrek onlineEr zijn witte dekbedovertrekken te koop in alle soorten en maten. Vaak is wat duurder beddengoed van betere kwaliteit dan goedkope dekbedovertrekken, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Wit u ooit witte dekbedhoezen weer stralend wit maken? Was deze dan altijd op 90 graden (katoen). Af en toe een scheut bleek bij de witte was, doet ook wonderen. In de winter legt u een lekker dikke sprei op het bed, om de voeten warm te houden.

Brocante dekbedovertrek

wit beddengoedwit dekbedovertrek onlineIn een brocante slaapkamer is het beddengoed doorgaans wit. Deze kleur dekbedovertrek benadrukt de landelijke en romatische uitstraling, die bij brocante hoort. Fijne bloemmotieven en pastelkleuren passen ook prima in een brocante slaapkamer. Uw beddengoed hoeft dus niet per se strak wit te zijn. U kunt ook wit beddengoed combineren met een sprei en sierkussens in een andere kleur dan wit.

Meer beddengoed

Zoekt u meer ideeën voor de inrichting van de slaapkamer met mooi beddengoed? Bekijk voorbeelden van mooie dekbedovertrekken en kussenslopen: