Slaapkamer inrichten

Menu:

Beddengoed met een dessin

beddengoed dessinVeel mensen weten niet goed wat er allemaal mogelijk is met leuk beddengoed. Een goed gekozen dekbedovertrek kan de slaapkamer in één keer een heel andere uitstraling geven. Een goed voorbeeld hiervan is een dekbedovertrek met een patroon, ook wel dessin genoemd. Er is veel te koop op het gebied van patronen en dessins: beddengoed met bloemen en met strepen. Op deze pagina ziet u voorbeelden van beddengoed met een fantasie dessin, in allerlei kleuren.

Dekbedovertrek in één kleur

dekbedovertrek kopenMet een mooi dekbedovertrek combineert u alle kleuren, prints en materialen in de slaapkamer. Zo kan een slaapkamer in zwart en wit prima voorzien worden van beddengoed in dezelfde kleuren, zwart en wit dus. Een dekbedovertrek in één kleur zorgt ervoor dat u ook andere patronen in dezelfde kleur makkelijk kunt combineren. Zo kunt u met veel vertrouwen aan de slag met het (opnieuw) inrichten van een mooie slaapkamer.

Hippe slaapkamer

leuk dekbedovertrekMet gedessineerd beddengoed kunt u werkelijk alle kanten op. Tegenwoordig is er veel mooi en hip beddengoed te koop. Met name online beddenwinkels hebben een ruim aanbod van beddengoed in allerlei kleuren. Op de foto is goed te zien hoe beddengoed kan bijdragen aan de uitstraling van de slaapkamer. De kleur van de muur komt terug in het dekbedovertrek, zonder overheersend te zijn. Een nachtkastje en een paar mooi fotolijstjes maken het geheel af.

Dekbedovertrek kopen

hip dekbedovertrekHet is tegenwoordig erg makkelijk om online uw beddengoed te kopen. Er is voldoende keuze in kleuren, maten en exclusieve dessins. U vindt er een ruim aanbod van de nieuwste en leukste dekbedovertrek collectie's van Essenza, PiP Studio, Beddinghouse, Auping, Lief en Piet Boon. Heeft u uw keuze gemaakt? Vergeet dan ook niet een bijpassend hoeslaken te kopen. En wat te denken van mooie sierkussens en warme spreien voor op het bed?

Meer beddengoed

Zoekt u meer ideeën voor de inrichting van de slaapkamer met mooi beddengoed? Bekijk voorbeelden van mooie dekbedovertrekken en kussenslopen: